Double4, det beste miljøvennlige kunstgress systemet på markedet produsert av Italgreen. Et kunstgress system som er 100% resirkulerbart. Testet i lab for resirkulering hos CSI.

Double 4 systemet er testet i lab mot FIFA Quality og Quality Pro og innehar begge sertifikatene i tillegg har det Nordisk test sertifikat. Vi anbefaler dette systemet for de som tenker kvalitet og miljø. Systemet med Geofill S kokosnøttskall er det riktige valget.

 

Double 4 kunstgress er et ny-utviklet kunstgress med doble fibre på 450 micron og 350 micron, 100% polyetylen. Doble Diamond fiber som er armert. Double 4 er en innovativ teknologi, en nyhet som kombinerer maksimal styrke, flott utseende og en fantastisk spill ytelse i et enkelt produkt.

Med Geofill S fyll som er et patentert naturlig innfyll for kunstgressbaner, første 100% naturlige og biologisk nedbrytbare innfyllet og levert til markedet siden 2005. Ved bruk av Geofill S eliminerer en bort deponering av infyllet da det er et 100% resirkulerbart produkt.

Kokosnøttskall blandingen Geofill S gir en naturlig følelse som å spille på naturlig gress. God stabilitet og meget gode spill egenskaper. Estetisk nydelig med jordfarget Geofill S som gir banen et naturlig utseende.

Under varme sommerdager er det langt lavere temperaturer på dette systemet enn ved bruk av SBR/TPE/EPDM. Geofill S er gir best spille egenskaper ved 30-40% fuktighet. Kokosnøttskall tar vare på den fuktighet det trenger og frastøter seg vann når det er mettet.

Geofill S gir et naturlig utseende og estetisk flott med varm jordfarge i det grønne kunstgresset.

Ecogreen backing, nyutviklet backing av kunstgresset uten bruk av Latex eller PU. 100% resirkulerbar og fantastisk drenering sammenliknet med gammel teknologi. Kunstgress fibrene er termisk sveiset i backingen.

Next Pad ny-utviklet støt-dempnings pad, levetid 20 år.  Meget god egenskap for støtdemping og drenering. 100% resirkulerbar. Leveres på rull, rulles ut uten å teipe skjøter. Vekt 0,9kg per m2.

Referansene fra klubber i Europa er imponerende. On Board AS har fått agenturet for Norge og vi er sikre på at dette systemet vil bli neste generasjon kunstgress. Det har de beste egenskapene for ball-spill, gode referanser mot skader, topp resultater for støt og rotasjons friksjon. I tillegg er hele systemet er 100% resirkulerbart og kan gi store kostnads forskjeller ved endt levetid.

Godkjent for både FIFA Quality og FIFA Quality Pro, topp og bredde fotball. Innehar også Nordisk sertifikat og labtest rapport fra CSI for 100% resirkulerbart system.

Italgreen_Double4_brochure

Geofill_S

Ecogreen_2018[4]

Brochure NEXT_2017

Maintenance Guide_Italgreen