Visjon

  • On Board AS har en klar visjon om å skape en enklere hverdag med vedlikeholdsfrie, kostnadsbesparende, miljøvennlige og tekniske produkter.
  • Vi ønsker høy kvalitet og vi er meget selektive i produktsortimenteringen vår. Hovedfokuset er å tilby et komplett eksteriør sortiment som starter ved vinduskarmen, dekker terrassen og uteområdet generelt.
  • On Board skal stå for: Kvalitet, Service, Oppfølgning, Leveringsdyktighet og Motiverte og Engasjerte ansatte.
  • On Board AS har som hovedmål og jobbe mot det beskrivende ledd og entreprenører. Men også det private bolig -og hytte markedet er viktig.

Produkt portefølje

Kunstgress uten granulater: Vår leverandør produserer kunstgress uten granulater i meget høy kvalitet. Vi har mange forskjellige modeller designet for golf og fotball, barnehager og lekeplasser og parker. Vi leverer non-infill kunstgress for fotball, dvs uten gummigranulater som spres over alle kanter og i hus og hjem. Kunstgresset er godkjent med Nordisk sertifikat.

WPC – Wooden plastic composite: Vi importerer vedlikeholdsfrie kompositt produkter for salg i Norge. WPC, wooden plastic composite, er det nye materialet som sparer deg for tid og penger. Materialet hindrer sprekker, fliser og synlige spiker eller skruer som stikker opp av gulvene.

Myggnetting: I samarbeid med Genius tilbyr vi myggnetting til vindus- og dør-karmer. Dette er Italienske produkter av høy kvalitet, moderne design, brukervennlighet og enkel montering. Med enkle klikk-funksjoner er disse lette å benytte for alle.

Høres det bra ut? Kontakt oss!

Miljøvennlig

Vi satser på miljøvennlige produkter av WPC som er 100% resirkulertbare. Produktet er laget av resirkulert plast samt oppmalt poppeltre. Produktene er vedlikeholdsfrie og krever ingen behandling av beis, maling eller olje. Vann og såpe er det som trengs for og holde produktene rene og pene.

On Board selger Nordisk sertifisert kunstgress uten gummi granulater. On Board AS dekker det totale markedet og selger direkte fra fabrikk.

On Board AS med agenturet Italgreen godkjent FIFA Quality og Quality Pro med naturlig fyll. Fyll består av 90% kokosnøtt skall og 10% kork.